Blog

Categories

Hardware Info

Download iTunes van de website van Apple en klik vervolgens op ‘Download’ om het installatieprogramma van iTunes te downloaden. Klik op ‘Opslaan’ wanneer u hierom wordt gevraagd (en niet op ‘Uitvoeren’). U kunt ook de helpfunctie van de computer raadplegen, contact opnemen met de IT-afdeling of naar support.microsoft.com/nl-nl gaan voor meer hulp. Praktisch elke applicatie die op de markt komt, is er voor Windows. Dit gebeurt zowel met applicaties , streamingdiensten (Disney+) als games (Street Fighter 5…we wachten nog steeds, Capcom). Je las het al een beetje bij de andere argumenten.

  • Niet alleen Microsoft krijgt nu minder supportaanvragen, ook leveranciers als HP en Dell zouden minder vaak met problemen worden geconfronteerd.
  • Ik heb dan ook geen behoefte aan de vernieuwingen (nou ja, wat heet nieuw?) van WIndows 7.
  • Tot slot leer je hoe je Windows 10 beheert en efficiënt problemen oplost.
  • Het bestand dat op de onderstaande site te downloaden is, is het antwoord op de vraag.
  • In dit artikel leest u hoe u uw pc kunt optimaliseren voor gaming, de framerate kunt verhogen en de GPU-prestaties kunt verbeteren.

Microsoft benadrukt dat de fabrikant in het geval van problemen de problemen zelf graag oplost, in plaats van ‘noodmaatregelen’ toe te passen. De Consumentenbond heeft eerder gevraagd of Microsoft klagers wilde compenseren door hen XP te laten installeren. De fabrikant wil hier voorlopig echter niets van weten. ‘Iemand kiest voor Vista en loopt vervolgens jammer genoeg tegen een probleem aan.

We zullen u leren hoe u Windows stuurprogramma’s kunt updateren en installeren op uw computer. Bovendien verwijzen we naar alleen relevante informatiebronnen over Windows stuurprogramma’s op het internet. Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk informatie en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk reageren. Onze berichten worden beantwoord in de volgorde waarin ze ontvangen zijn.

Alle drivers worden keurig met versienummer in de map\ProgramData\DriverGenius\Downloads gezet, hoewel DriverGenius indien gewenst ook de installatie voor je verzorgt. Maar met een High Definition Audio Controller is het toch echt erg. Er is een Microsoft driver geïnstalleerd, en Driver Detective wil een Diamond HD 7990 PCIE Graphic Driver van AMD er voor in de plaats zetten. In Apparaatbeheer ga je toe naar het-tabblad binnen de eigenschappen van het apparaat. Ook daarin een uitvoerbaar bestand met de naam setup.exe, maar het uitvoeren daarvan had wat verrassende effecten. Als je naar de cijfers na de laatste punt kijkt lijkt het een verlaging (van .98 naar .0115), maar ik ga er maar van uit dat ze bedoelden dat het eerst 0.098 was. Ook 4 van de 6 bestanden die bij de driver horen hebben een ander versienummer gekregen.

Drivers? Wat Zijn Dat?

Dit programma claimt informatie te kunnen geven over onbekende apparaten. Je moet het product eerst verwijderen, herstarten en dan de nieuwe versie installeren . De versie van Asus is iets nieuwer, dus installeren. Helaas moet weer eerst de oude versie verwijderd worden, HP envy 5660-software downloaden herstarten en dan pas de nieuwe installeren. In dit geval doet het programma dat wel allemaal automatisch, dus je hoeft de oude versie niet handmatig installeren. Voor installatie moet je eerst de oude versie verwijderen, systeem herstarten, en dan de nieuwe installeren.

hoe Windows-stuurprogramma's werken

Maar ik vind het tever gaan om Microsoft overal de schuld te geven, terwijl andere partijen laks hebben aan de consument. Constant wordt beweerd dat Microsoft niet verantwoordelijk is voor het leveren van drivers e.d. En nu gaan ze er ineens wel wat aan doen om die niet door hen veroorzaakte printerproblemen op te lossen. Veel software kijken welke besturingsysteem er draait en gaan vervolgens beslissen of ze er wel of niet onder draaien. Ik heb hem op een jaren oude thread op Gearslutz gewezen waarin een user schrijft ooit contact te hebben gehad met de originele coder van de drivers. Die ook best wel Windows 7 drivers wide schrijven maar natuurlijk in de legal-mumbo-jumbo verstrikt raakte. Voor de geïnteresseerden, hier heb ik alle nodige info en bestanden verzameld om de AMT8 met de seriële verbinding aan de praat te krijgen onder windows 7 32bit.

Waarom Is Avast Free Antivirus Nog Beter Dan Windows Defender?

In onze frisse nieuwe, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface kunt u met één klik alles controleren, van uw wachtwoorden tot de beveiliging van uw thuisnetwerk. Kies een SSD met ten minste 250 GB aan opslagruimte, hoewel dit eerder een absoluut minimum is dan een effectief instappunt.